iQniter / Suunto Fitness Solution


FITPartner A/S introducerede Suunto Fitness Solution i 2008, og på rekordtid blev det markedets mest anvendte pulssystem til holdtræning. I 2012 blev Suunto Fitness Solution overdraget til iQniter, på en ny og innovativ platform, hvor alle data er sikret i "skyen". I dag er iQniter det mest udbredte system - ja, vi kan vel næsten tillade os at kalde iQniter en branchestandard, som efterhånden er mere 'need to have' end 'nice to have'.

 

Med en begrænset investering kan du tilbyde realtime puls- og wattmonitorering, øge motivationen samt give feedback til medlemmer på deres træningpas,

 

Systemerne anvendes i dag i mere end 300 centre, og vi glædes dagligt over de mange positive tilkendegivelser og tilbagemeldinger.

 

De kunder som endnu ikke har skiftet fra Suunto Fitness Solution til iQniter, kan for en beskeden pris konvertere alle eksisterende kunder og blive opgraderet til iQniter software. Den nye software er cloud baseret, hvilket giver en lang række ekstra fordele i forhold til nye features, backup m.v.

 

Vi tilbyder i øvrigt via Bike Academy en lang række forskellige kurser og foredrag i relation til pulstræning,

 

Kontakt os venligst for nærmere information herom.

precor_rgb.pngkeiser.jpg
eleiko-logo.pngsuunto_logo_black02.jpg
logo_wellsystem_300dpi.jpgimages.jpg