FITPartner A/S leverer træningsudstyr af højeste kvalitet

med ergonomi og funktion i fokus.Vi interesserer os oprigtigt for begrebet “Træning-/sundhedsmiljø” – vi følger med i fitnessindustriens udvikling, vi er i tæt kontakt med vores kunder og vi holder øje med slutbrugerne.

Vi udøver professionel rådgivning og sparring omkring etablering af træningsfaciliteter.
Specialister inden for fitness, træning, behandling og genoptræning. FITPartner repræsenterer verdens stærkeste mærker og produkter.Vi udøver seriøs og ærlig rådgivning med udgangspunkt i individuelle behov.

FITPartner er grundlagt i 2005 og tæller i dag mere end 10 top motiverede medarbejdere – klar til at møde dig!.

Når kun det bedste, er godt nok

Det er vores mission at give vores kunder den bedst mulige sammensætning af udstyr baseret på de rigtige produkter, den rigtige viden og de rigtige værktøjer til at skille sig ud.

De rigtige produkter sikrer vi gennem udstyr af højeste kvalitet. Viden og værktøjer har vi i kraft af mange års erfaring fra branchen og vores daglige engagement i tendenser.

I en tid med sygdomme relateret til livsstil vinder begrebet “medical fitness” mere og mere indpas. Derfor følger vi nøje tendenserne inden for såvel træning som behandling. Vi er dagligt i tæt kontakt med begge verdener.

Det er vores erklærede mål at tilføre værdi, seriøsitet og professionalisme til branchen gennem vores partner-filosofi og no nonsense-tilgang.

kvalitet og lækkert design

Vores sortiment hører hjemme i den topprofessionelle ende af skalaen.Kvalitet koster... Det er der ikke noget nyt i, men på sigt kan det betale sig at investere lidt ekstra i kvalitet og lækkert design.

Vores produkter skal leve op til høje krav om kvalitet, pris, design, brugervenlighed, komfort og sikkerhed.
Alt sammen noget som den moderne, modne og købestærke forbruger efterspørger.
Med flere om buddet, er det endnu mere væsentligt at fokusere på netop kvalitet – i hvert fald hvis du ønsker at få adgang til markedets mest lukrative målgruppe

Rådgivning og viden

Du får viden og værktøjer med i købet.Vi er klædt på til at besvare de spørgsmål, du måtte have om udstyret eller for eksempel etablering af et helt nyt center.


Økonomi, finansiering, indretning, målgruppe(r), drift og markedsføring er blot nogle af de emner, vi kan hjælpe dig med at tage stilling til.


Ud over rådgivning og support, lægger vi altid en plan med vores kunder, så de har tilstrækkelig viden til at betjene de nye maskiner.

Fitness

* Sundhedscentre
* Kommercielle træningscentre
* Foreningsbaserede træningscentre
* Virksomheder / personaletræningscentre
* Hoteller, kur- og feriecentre
* Idrætsklubber
* Skoler
* Private feinschmeckere

Udvalgte Referencer

* SATS
* Fitness DK
* Fit&Sund
* FysioDanmark
* FYSIQ
* KlubDanmark
* Lido Fitness
* SEIERFITNESS
* Hillerød Fysioterapi & Træningscenter
* SGI fitness & motion
* Højbjerg-Lyseng Foreningsfitness
* Fin Form Tommerup
* Hotel Hilton
* Skodsborg Spa & Fitness
* Lübker Fitness
* Himmerland Golf & Spa Resort
* Rambøll
* Ernst & Young

 

Medical

* Sundhedscentre
* Fysioterapeuter
* Kiropraktorer
* Læger
* Massører

Kvalitet
Vi er katalysator for gode produkter på det danske marked. Vi har ikke de billigste produkter, men vi har de bedste.
Samarbejde
En af vores største styrker ligger i de gode relationer mellem os og vores samarbejdspartnere. Vi kender hver eneste partner og deres individuelle behov.
Tilgængelighed
Vi er nemme at forstå, og vi er der, når vores samarbejdspartnere har brug for os. Uanset om det gælder service på en maskine, nye produkter eller spørgsmål til indretning.
Motivation
Vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre vores samarbejdspartnere i stand til at motivere deres brugere til at træne og opnå et godt fysisk velbefindende.
Glæde
De færreste lykkes med træning, hvis det er en sur pligt. Derfor har vi stort fokus på at dyrke glæden i vores daglige arbejde – og i træning.

Faste betingelser

Du ved altid, hvor du har FITPartner.

Vi arbejder med autentisk og fyldestgørende kommunikation ud fra princippet om no nonsense.

Det betyder, at vi aldrig pakker tingene ind.Vi er ikke bange for at overbringe eventuelle dårlige nyheder, og vi fortæller gerne om både fordele og ulemper ved vores egne produkter.

Og så får du også ALT på skrift – lige fra priser og rabatpolitik til servicepolitik.

Vi behandler alle vores kunder ens, og derfor får alle tilbudt samme attraktive betingelser.