Eleiko Open DeadliftBar
Varenummer: 3085153-060
Standard salgspris DKK 8.136,25
DKK 6.313,00 / STK
DKK 5.050,40 ekskl. moms
Bestsellers in Vægtstænger
 • Eleikos patentanmeldte Öppen-dødsløftsstang er designet til nemme løft, hvilket gør dødsløft tilgængelige for flere mennesker. Det åbne design understøtter et udvalg af lunges og løft udover dødsløft. Stangen kan nemt flyttes fra dens stående opbevaringsposition til dens horisontale løfteposition. Den hviler på gummifødder, der beskytter platformen og virker som en palleløfter for at give god plads til uhindret pålæsning og aflæsning.

   


  Designet til: Dødsløft med en central læsning og en neutral håndposition er tilgængelig for flere løftere

  Produktkompatabilitet: De holdbare forkromede ærmer er kompatible med alle Eleiko-skiver, og stangen er beregnet til Eleiko-platforme og -racks.

  Pladsbesparende design: Pladsbesparende vertikal stangopbevaring giver faciliteterne mulighed for at optimere deres træningsrum

  Brugervenlig: Åbent design, læsningssystem og grebsmarkeringer gør denne stang tilgængelig, nem at bruge og beregnet til flere løftere

  Pålæsning og aflæsning: Vores unikke system lader bumper-plader blive læsset på uden at skulle løfte stangen.

   


  Produktdesign:
  Stangen er fremstillet i Sverige af de fineste materialer med vores særlige øje for detaljen, den hviler på holdbare gummifødder, der beskytter platformen og hæver ærmet op fra jorden for en nem pålæsning og aflæsning af skiver og fraktionsskiver.

   


  Åbne muligheder: Öppen Deadlift Bar løser mange problemer, der ellers er almindelige blandt trap bars på markedet i dag, der ofte er for besværlige at læsse, besværlige at bruge og udfordrende at opbevare. Vores unikke åbne design er let tilgængeligt og stangen er kontravægtet så brugere nemt kan flytte den fra dens opretstående opbevarings- og pålæsningsposition til dens horisontale løfteposition.

   

  Længde: 2150 mm / 84.65 in.
  Bredde: 589 mm / 23.19 in.
  Højde: 226 mm / 8.9 in.
  Vægt: 25 kg / 55.12 lbs
  Garanti: 5 år
  Grebsdiameter: 28 mm / 1.1 in.
  Maks. træningsvægt: 500 kg / 1102,31 lbs
  Påfyldelig ærmelængde: 415 mm / 16.34 in.
  Distance between Handles: 625 mm / 24.61 in.