Top
Menu Luk

Vi vil være

Bedst

ikke størst

FIT Partner har en ambition om at styrke sin position på markedet som leverandør af udstyr inden for performance fitness.
Det vil sige udstyr til almindelig fitness, fysioterapi, medical, wellness og sport som fx crossfit.

Det vil vi gøre ved at indtage en brandposition baseret på kompetencer og værdier, hvor vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre vores kunder i stand til at motivere deres brugere til god og vedholdende træning.

For det, der holder vores kunder vågne om natten, er udfordringen med at fastholde deres kunder.
Der er stor udskiftning blandt medlemmerne i alle centre, så hvis vi kan hjælpe dem med at vende den udvikling, så står vi stærkt.

Og faktisk vil vi slet ikke tale om kunder mere – det var første og sidste gang.
Det ligger i vores navn, at vi agerer som en partner og lægger vægt på samarbejde.
Derfor ser vi træningscentrene som samarbejdspartnere, og deres kunder som brugere af vores udstyr og indretning.

FITPARTNER STÅR FOR

Kvalitet
Vi er katalysator for gode produkter på det danske marked.
Vi har ikke de billigste produkter, men vi har de bedste.

 

Samarbejde
En af vores største styrker ligger i de gode relationer mellem os og vores samarbejdspartnere.
Vi kender hver eneste partner og deres individuelle behov.

 

Tilgængelighed
Vi er nemme at forstå, og vi er der, når vores samarbejdspartnere har brug for os.
Uanset om det gælder service på en maskine, nye produkter eller spørgsmål til indretning.

 

Motivation
Vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre vores samarbejdspartnere i stand til at motivere deres brugere til at træne og opnå et godt fysisk velbefindende.

 

Glæde
De færreste lykkes med træning, hvis det er en sur pligt.
Derfor har vi stort fokus på at dyrke glæden i vores daglige arbejde – og i træning.

Kernefortælling

For at kunne indtage og fastholde den ønskede position har vi brug for en stærk fortælling om, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og hvilken værdi vi skaber: en kernefortælling.
Den er vores DNA – summen af vores historie og ambitioner – og den er udgangspunktet for al kommunikation, både internt og eksternt.

Fortællingen er baseret på fem værdier, som vi har udvalgt som bærende for vores identitet: Kvalitet, samarbejde, motivation, tilgængelighed og glæde. Og den lyder sådan her …

Vi motiverer mennesker til bedre træning

Ønsket om en sund og aktiv livsstil har aldrig været mere udbredt end i dag.
Og træningen, der skal sikre det gode sunde liv, skal ikke være en sur pligt.
Det skal være en motiverende oplevelse. Det er derfor, at FIT Partner ikke kun leverer træningsudstyr.
Vi leverer totalløsninger med øje for det menneske, der skal bruge udstyret.
Og vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre landets træningscentre i stand til at motivere deres brugere til god og vedholdende træning.
Uanset om centeret er en del af en landsdækkende kæde eller et mindre center i en privat virksomhed eller lokal forening – og uanset om vi taler
fitness, fysioterapi eller wellness.

Kvalitet er kernen

Der følger et stort ansvar med, når befolkningen vender sig mod landets udbydere af træningsfaciliteter for at leve den sunde livsstil ud. Brugerne forventer kvalificeret vejledning og ordentligt udstyr. I FIT Partner sørger vi for, at de får det. Vi er Danmarks mest kompetente leverandør af udstyr og indretning til performance fitness. Siden 2005 har vi brugt vores energi og ekspertise på at afsøge det globale marked og udvælge de bedste og mest innovative træningsmaskiner til det danske marked. Vores portefølje af samarbejdspartnere er bred, men har én fællesnævner: De går højt op i kvalitet.

Vi er ikke størst – men vi er bedst

Markedet bliver hver dag bombarderet med nye maskiner og træningstrends. Men langt det meste udstyr ender med at stå og samle støv i et hjørne for til sidst at ryge ud. Enten fordi designet hverken er gennemtænkt eller brugervenligt, eller fordi udstyret ikke bliver brugt i motiverende omgivelser. I FIT Partner graver vi guldet frem fra bunken. Vi sorterer i udvalget og kasserer de fikse gadgets, som går i stykker efter et par måneder. Vores sortiment er ikke det største på markedet, men i det finder du kun udstyr, som er veldesignet, velafprøvet og innovativt. Og med vores solide kendskab til træning ved vi også, hvordan indretningen skal se ud, hvis maskinerne skal fremstå motiverende for brugere, der ønsker at føre en sund og aktiv livsstil.

 

Tillid er nøglen til samarbejde

FIT Partner har ikke kunder – vi har samarbejdspartnere. Det har vi, fordi vi ved, at tilliden skal gå begge veje, hvis brugerne skal have den optimale træningsoplevelse. Vi har tillid til, at vores samarbejdspartnere har det allerbedste kendskab til deres forretning og brugere. Og vi nyder deres tillid, når de vælger os som leverandør og indretningsrådgiver. Vi sætter os ind i deres individuelle behov, og vi står klar til at rådgive og yde service på udstyret. Faktisk er vi så glade for gode relationer og godt samarbejde, at vi altid har telefonen på os. Så hvis vi lyder lidt forpustede eller tygger på en gulerod, når du ringer til os, så er det ikke for at være uhøflige. Så er det bare, fordi vi er midt i et møde eller en frokost – og alligevel gerne vil samarbejde med dig.

Indretning og viden

Vi har en ambition om ikke blot at levere produkter af høj kvalitet men også viden om, hvordan brugerne bliver motiveret til at bruge dem. Og det ligger klart i vores idé om at være en sparringspartner og i vores ønskede position som en kompetence- og værdibaseret virksomhed, at vi tilbyder noget ”ekstra” til de produkter, vi leverer. Dét ekstra er dels hjælp til indretning – dels viden om træning, tendenser og produkter. Fællesnævneren er et fokus på brugernes motivation til at træne, og dermed kan en særlig indsats på netop de to områder være med til at sikre os den ønskede position.